Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   PRESENTACIÓ
El Servei d’Orientació i Assessorament de Foment del Treball Nacional en matèria d’Immigració adreçat a les empreses (SOAFI), es configura com un instrument de recolzament per a les empreses i organitzacions empresarials que pretenen establir relacions laborals d’acord amb el marc jurídic d’estrangeria.
 
El Servei compta amb el suport de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració del Ministerio de Empleo y Seguridad Social, i s’emmarca dins el Departament de Relacions Laborals i Afers Socials de Foment del Treball Nacional.
 
El SOAFI està integrat pels següents continguts:
  1. Constituir un nexe de comunicació i col·laboració permanent entre els sectors empresarials i les empreses amb l’Administració en temes d’immigració

  2. Assessorament a les empreses per a la resolució de consultes en matèria d’immigració.

  3. Informació sobre el marc jurídic de referència, normativa, mecanismes de contractació, formularis, jurisprudència, doctrina, estadístiques i qualsevol altre informació rellevant per a les empreses en aquesta matèria.

  4. Celebració de reunions amb els sectors empresarials i amb l’Administració, quan s’escaigui.

  5. Celebració de jornades i elaboració de publicacions monogràfiques d’immigració.

 
El Servei d’Orientació i Assessorament en Matèria d’Immigració s’adreça a totes les empreses catalanes de qualsevol sector d’activitat i dimensió.
 
 
Javier Ibars Álvaro
Director
Dep. Relacions Laborals
I Afers Socials
Foment del Treball Nacional
 

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies