Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   CONTACTE
En aquesta secció, les empreses poden trametre consultes relacionades amb la contractació de treballadors immigrants per part d’empreses al nostre país.
És necessari complimentar el següent formulari amb la descripció detallada de la consulta.

 Formulari de contacte

Dades de contacte
Nom 
Cognoms 
Empresa 
Càrrec 
Telèfon 
Email 

Descripció consulta


Sóc associat a Foment del Treball Nacional.

Sóc associat a
     (Indiqui el nom de l'Organització empresarial a la que està associat)

No estic associat a cap Patronal.AVÍS LEGAL
En virtut del que disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que mitjançant la complimentació del present formulari les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers titularitat de FOMENT DEL TREBALL NACIONAL, amb la finalitat de poder-li prestar els serveis sol·licitats, així com per a mantenir-lo informat, fins i tot per mitjans electrònics, sobre qüestions relatives a l'activitat de la institució i els seus serveis.

Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir, en qualsevol moment, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal mitjançant un correu electrònic dirigit a lopd@foment.com, o bé mitjançant escrit dirigit a l'Àrea de Protecció de Dades, Via Laietana núm. 32, 1 pis, 08003 Barcelona.


© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies