Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[10-07-2009] Font: []
Titular
El Govern modifica el Reglament de la Llei sobre drets i llibertats dels estrangers i la seva integració social

Descripció
El Consell de Ministres ha aprovat en la seva reunió d'avui, a proposta dels ministres de Treball i Immigració, Afers exteriors i Cooperació, Interior i Presidència, un Reial decret que té com a finalitat adaptar la regulació dels procediments d'autorització inicial de residència i treball al traspàs a les comunitats autònomes de les competències executives en matèria d'autorització inicial de treball dels estrangers. Aquesta reforma del Reglament de la Llei d'Estrangeria té lloc després de la consecució del primer acord de traspàs de la gestió de les autoritzacions inicials de treball a la comunitat autònoma de Catalunya, i coincidint amb un ajust puntual en matèria de modificació i renovació d'autoritzacions conseqüència d'un acord de diàleg social.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies