Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[10-11-2009] Font: [Diari Digital Europa Press]
Titular
Rumí assenyala que la Llei d'Estrangeria és la primera que no aparella implícitament un procés de regularització .

Descripció
La secretària d'Estat d'Immigració i Emigració, Consol Rumí, va assenyalar avui que l'avantprojecte de la Llei d'Estrangeria és el primer a Espanya que, en cas que s'arribi a promulgar, "no porta aparellat un procés de regularització" de forma "implícita", de manera que, va afirmar, compleix amb el Pacte d'Immigració de la UE. En declaracions als periodistes a Almeria, Rumí va recordar que el pacte europeu va sorgir promogut pels governs d'Espanya, França i Alemanya, de manera que va mostrar la consciència del Govern a l'hora d'elaborar el nou text d'Estrangeria, el qual, va indicar, "es va aprovar per una àmplia majoria amb quatre grups polítics al Congrés dels Diputats". D'aquesta forma, Rumí es va mostrar convençuda que l'avantprojecte ve donat com a fruit d'un "diàleg real" així com de la predisposició a incorporar tot el que millorés la llei actual. "Al llarg de tot aquest procés, que ha durat més d'un any, s'ha dialogat amb organitzacions socials, d'immigrants, col·legis professionals i govern autonòmics," va especificar. Per a a més informació consultar la web del diari digital d'Europa Press.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies