Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[28-02-2018] Font: [Secretaria d´Igualtat, Migracions i Ciutadania ]
Titular
Com contractar persones refugiades

Descripció
A Catalunya, la ciutadania, les entitats, les empreses i les administracions públiques treballem coordinament per acollir les persones sol·licitants de protecció internacional o refugiades i perquè tinguin l’oportunitat de refer les seves vides al nostre país. Han de recomençar, i per això cal fer-los costat i ajudar-los a trobar feina: un lloc de treball és fonamental per avançar en el procés que portarà a aquestes persones i famílies a poder ser autònomes i a assolir la plena ciutadania. En aquest sentit, el tríptic Com contractar persones refugiades facilita una informació essencial: la contractació de persones refugiades és igual a la de les persones nacionals. Si voleu incloure persones refugiades en processos de selecció de personal, podeu contactar amb el servei del 012 per telèfon o per correu electrònic: 012immigracio@gencat.cat. Els nostres professionals contactaran amb les entitats que s’ocupen de l’acollida de les persones refugiades, faran una primera selecció dels candidats i candidates i us proposaran els perfils més adequats per a cada demanda.

Enllaç
http://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/immigracio/persones_refugiades/contractarrefugiades/


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies