Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[11-07-2014] Font: [El País]
Titular
El 78,4% dels fills adolescents d'immigrants no han tingut problemes per integrar-se a la societat espanyola

Descripció
El 78,4% dels fills adolescents d'immigrants no han tingut problemes per integrar-se a la societat espanyola. Un estudi d'Obra Social La Caixa detalla que aquest percentatge de joves no ha mostrat símptomes d'inadaptació com són: abandonar els estudis i la llar, estar aturat i sense estudiar, haver estat empresonat o tenir fills a aquesta curta edat. Solament un 4,3% dels anomenats immigrants de segona generació han registrat dues o més incidents d'aquest tipus. Rosa Aparicio, coautora de l'estudi i investigadora de l'Institut Universitari José Ortega i Gasset, va indicar que el 76,5% dels fills d'espanyols no mostra cap indicador de "integració problemàtica", percentatge similar al dels immigrants de segona generació. Va destacar que el sentiment de pertinença dels fills d'immigrants ha augmentat amb els anys de residència al país. En 2008, el 77,7% dels nascuts a Espanya i el 22,1% dels procedents d'un altre país se sentien espanyols, percentatges que en 2012 es van incrementar al 81% i 43,6%, respectivament. Les taxes de pertinença són similars a Madrid i Barcelona, i entre sexes.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies