Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[22-04-2014] Font: [La Vanguardia]
Titular
La Generalitat homologarà a tota Catalunya el servei d'acollida a immigrants

Descripció
La Generalitat homologarà en tot el territori català els Serveis d'Acollida a Immigrants Amb l'aprovació, prevista per abans de l'estiu, del nou decret que desplega la Llei d'Acollida de 2010 i que preveu incloure formació sobre l'entorn social , polític i cultural Catalunya. Segons ha explicat el director general per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família, Xavier Bosch, la novetat del decret és la inclusió d'un mòdul de formació que ensenyarà als immigrants que ho desitgin el coneixement de la societat catalana i del seu marc jurídic. El Projecte de decret ha estat analitzat pel Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya (CTESC), que ha presentat aquesta setmana el seu dictamen preceptiu en el que s'adverteix que el dret d'accés al servei de primera acollida no hauria de limitar-se a l'any posterior al primer l'empadronament del sol·licitant.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies