Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[25-02-2014] Font: [La Vanguardia]
Titular
Alemanya rep la major onada d'immigrants espanyols des dels anys 60

Descripció
Els milers de joves emigrats a Alemanya per la crisi conformen ja el segon major grup d'espanyols en aquest país, per darrere tan sols dels arribats en la dècada dels anys 60 del segle passat, dos grups amb un perfil molt diferent però igualment acuitats per la falta de treball. Les últimes estadístiques revelen l'entitat d'aquesta segona onada -l'arribada des de 2009- i destaquen que els seus integrants suposen ja més del 22 % dels espanyols que resideixen a Alemanya, unes 26.000 persones, enfront del 32 % que sumen els que porten més de quaranta any al país, gairebé 39.000. Aquest últim grup està compost principalment pels espanyols que van emigrar durant els anys 60 per participar del miracle econòmic alemany com "Gastarbeiter" (treballador convidat) i van optar per romandre al país després de jubilar-se, però també pels seus fills.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies