Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[24-09-2009] Font: [La Vanguardia]
Titular
10.000 immigrants s'han acollit al pla retorn després de gairebé un any

Descripció
A un mes de complir un any de vigència, uns 10.000 immigrants s'han acollit al pla de retorn voluntari del Govern, dels potencials 87.000 beneficiar-vos que hi havia en el moment de la seva aprovació, ha informat avui en el Senat el ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho. La mesura, que va entrar en vigor l'octubre passat, permet a aquest col•lectiu capitalitzar la seva prestació per desocupació al seu país d'origen. El ministre de Treball i Immigració, que ha comparegut amb un discurs centrat gairebé exclusivament en l'ocupació, també ha demanat el PP que deixi d'usar Catalunya per guanyar un vot, en al•lusió a l'Estatut i al recurs de la Comunitat de Madrid contra la nova competència de la Generalitat d'expedir permisos de treball inicials. En aquest context, ha reclamat al PP que retiri el seu recurs contra l'Estatut de Catalunya, "sobretot després de comprovar que Espanya no s'ha trencat i que Catalunya no s'ha separat".


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies