Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[13-11-2009] Font: []
Titular
Balanç del primer any del Programa de Retorn Voluntari de Treballadors Estrangers no Comunitaris

Descripció
El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, ha presentat avui a la Comissió Delegada per a Polítiques d'Immigració un balanç del Programa de Retorn Voluntari de Treballadors Estrangers no Comunitaris, en complir-se un any de la seva entrada en vigor, i d'acord a l'establert al Reial Decret pel qual es va aprovar. El Programa de Retorn està dissenyat perquè aquells treballadors extracomunitaris que es trobin en situació de desocupació puguin percebre la seva prestació contributiva a través de l'abonament acumulat de la mateixa. Des de la seva entrada en vigor s'han registrat un total de 8.724 sol·licituds, fonamentalment en la Comunitat de Madrid, 1.857, Catalunya, 1.432, i la Comunitat Valenciana, 1.234. Consultar la web del Ministeri de Treball i immigració per a més informació.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies