Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[13-11-2009] Font: [Diari Digital Europa Press]
Titular
Més de 8.700 immigrants aturats van sol·licitar acollir-se al Pla de Retorn Voluntari el seu primer any en vigor

Descripció
Un total de 8.724 immigrants a l'atur han sol·licitat acollir-se al Pla de Retorn Voluntari del Ministeri de Treball el seu primer any de vigència, segons el balanç analitzat avui en la Comissió Delegada d'Immigració. Aquest programa, aprovat per Reial Decret el novembre de 2008, permet als estrangers no comunitaris en situació de desocupació capitalitzar la prestació per poder tornar amb ella al seu país. En concret, aquests 8.724 beneficiaris van sol·licitar sortir d'Espanya portant amb si els seus familiars, que van ascendir a 1.581 persones, i van capitalitzar de mitjana uns 9.148 euros en concepte de prestacions per desocupació. Per a més informació consultar la web del Diari digital d'Europa Press.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies