Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[28-08-2013] Font: []
Titular
Espanya és el país de la Unió Europea amb més immigrants no comunitaris

Descripció
Les crisis que estan patint els mercats laborals i que està vivint Espanya i Europa, fa que el fenomen de les migracions estigui en un continu moviment. A Europa, s'ha experimentat un notable descens del nombre de treballadors que es desplacen a altres països, per exemple, en el cas espanyol ha suposat una baixada del 23%. Aquesta dada és recollida per una nova edició del monitor d'oportunitats i satisfacció d'ocupació que realitza el portal de recursos humans Adecco. Les dades demostren com Espanya és el país que compta amb més treballadors procedents de països no comunitaris, un 8,3%. A més, segons l'estudi l'Estat espanyol se situa segon, després del Regne Unit, per tenir amb un 4,4%, més treballadors procedents de la Comunitat econòmica europea. Per a més informació: El Economista.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies