Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[25-06-2012] Font: [El País]
Titular
Gallardón delega en els registradors les concessions de nacionalitat

Descripció
Les 150.000 sol·licituds de nacionalitat que cada any arriben al Ministeri de Justícia passaran a ser tramitades, previsiblement a partir de 2013, pels mil registradors de la propietat que hi ha a Espanya. El ministre de Justícia, ha signat amb el Col·legi de Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Immobles un conveni pel qual mil professionals s'encarregaran de resoldre, en el termini màxim d'un any, la borsa de 400.000 expedients de concessió de nacionalitat que a dia d'avui s'acumula en el ministeri. La idea del Conveni és, en primer lloc, emprendre una "digitalització massiva" i desenvolupar una "infraestructura tecnològica". I en segon lloc, lliurar al ministeri d'aquest treball. El que sí van voler remarcar des de Justícia és que els "criteris" que s'aplicaran per a la concessió de nacionalitat segirán sent els que marqui el Govern, i que el ministeri serà qui rebi les sol·licituds i aprovi la resolució final. Per a més informació: El País.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies