Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[31-05-2012] Font: []
Titular
El pressupost d'Immigració i Emigració puja a 158,8 milions d'euros

Descripció
La secretària general d'Immigració i Emigració, Marina del Corral, va explicar al Senat el projecte de pressupostos generals de 2012 en l'àrea de immigració i emigració, amb un pressupost de 158,8 milions d'euros. Les accions en favor dels immigrants, tenen com a eix central la integració dels mateixos, amb actuacions encaminades a la normalització en la convivència i la consolidació d'una societat inclusiva. El total de la dotació pressupostària per a 2012 destinada al programa "Accions en favor dels emigrants" puja a 89,7 milions d'euros, i es desglossa en partides com, el manteniment de les prestacions per raó de necessitat per als residents a l'exterior que tinguin més de 65 anys d'edat o estiguin en una situació de necessitat per no tindre rendes o ingressos suficients per cobrir les seves necessitats bàsiques, o ajudes per atendre situacions d'extraordinària necessitat dirigida als espanyols que retornin al nostre país i no tinguin recursos. Per a més informació: Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies