Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[20-03-2012] Font: []
Titular
El nombre d'afiliats estrangers a la Seguretat Social al febrer es va situar en 1.681.548

Descripció
Al febrer l'afiliació entre estrangers va baixar en 8.637 persones, és a dir, un 0,51%. Cal prendre amb prudència aquesta comparació mensual, ja que les dades de gener estan pendents de revisió, ja que perduren els treballs informàtics per integrar els règims especials de la Llar i el Agrari en el Règim General. Per al secretari d'Estat de la Seguretat Social, Tomás Burgos, la pèrdua d'ocupació afiliada estrangera "evidència el moment de dificultats pel qual travessa l'economia" "Malgrat que la caiguda registrada al febrer (8.637) és sensiblement inferior a la de gener (8.736), el balanç del mes prova que la crisi està tenint major impacte sobre els estrangers. En termes anuals, l'afiliació entre persones de procedència estrangera continua en negatiu i gairebé duplica a la del total d'empleats. La variació anual entre el col·lectiu va registrar un descens del -4,99%, enfront del -2,59% del conjunt del Sistema. Per a més informació: Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies