Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[17-10-2011] Font: []
Titular
XIII Reunió del Grup de Treball Permanent Hispano-Marroquí sobre Immigració

Descripció
La secretària d'Estat d'Immigració i Emigració, Anna Terrón, i el secretari de Seguretat, Justo Zambrana, han presidit la XIII Reunió del Grup de Treball Permanent Hispano-Marroquí sobre Immigració, que s'ha celebrat a Barcelona. Terrón i Zambrana han destacat la importància del permanent diàleg entre ambdós països, i la cooperació en la lluita contra la immigració irregular i el tràfic de persones. A la reunió, a la qual ha assistit una destacada representació d'alts càrrecs marroquins, s'han analitzat els treballs dels dos països per garantir una gestió coresponsable dels fluxos migratoris. A més, i d'acord amb la lluita contra la immigració irregular, "en els últims anys, la col·laboració amb els països d'origen ha estat clau per garantir el retorn en condicions d'aquelles persones que van arriscar la vida arribant irregularment les costes espanyoles", ha agregat el secretari d'Estat de Seguretat. Per més informació: Ministeri de Treball i Immigració.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies