Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[05-10-2011] Font: []
Titular
Anna Terrón: "La tranquil·litat actual és el fruit del treball d'aquests anys"

Descripció
La secretària d'Estat d'Immigració i Emigració, Anna Terrón, ha destacat avui a Las Palmas de Gran Canària les baixes xifres d'arribades d'immigrants per vies irregulars a les costes espanyoles. Anna Terrón ha atribuït aquest descens a "la bona gestió del sistema de protecció de fronteres, que es mantenen tot i la disminució d'arribades", i al "permanent diàleg amb els països d'origen dels immigrants" En les Palmes, la secretària d'Estat ha visitat l'Oficina d'Estrangeria de la ciutat, activa des de 1997. Segons la secretària d'Estat, ens trobem davant un nou cicle migratori, i que funciona correctament "la política que el Govern ha desenvolupat en aquesta matèria, que vincula l'arribada d'estrangers al mercat laboral". "Aquesta norma va posar ordre a una situació que, fa ja molts anys, va estar molt descontrolada, amb altes xifres d'irregularitat. La tranquilitat actual és el fruit del treball d'aquests anys" La secretària d'Estat també ha recordat que "arribada no significa permanència": "Els immigrants que arriben per vies irregulars a Espanya estan destinats a ser repatriats". Tot i la disminució d'arribades, ha afegit, "no baixem la guàrdia". Per més informació: Ministeri de Treball i Immigració.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies