Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[27-09-2011] Font: [Observatori del Treball i Model Productiu ]
Titular
El Departament de Benestar Social i Familía i l'Ajuntament de Tàrrega signen un Conveni per a la difusió de la campanya "desmuntant rumors"

Descripció
El director general per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família, Xavier Bosch, i l'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, han signat avui a Lleida un conveni per a la difusió del programa "Desmuntant rumors" amb l'objectiu de reduir els estereotips sobre la immigració i millorar el coneixement ciutadà sobre la realitat migratòria. El programa consta de dues línies d'actuació: d'una banda, accions de sensibilització adreçades a l'alumnat de 1r a 4t d'ESO, a través del concurs "Desmuntant rumors". De l'altra, actuacions obertes al conjunt de la ciutadania com l'exposició dels treballs presentats al concurs estudiantil, a més a més d'altres materials didàctics i informatius editats en diversos formats. Per a més informació: Departament de Benestar Social i Família.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies