Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[23-09-2011] Font: []
Titular
El Govern aprova el Pla Estratègic de Ciutadania i Integració 2011-2014

Descripció
El Consell de Ministres ha aprovat en la reunió d'avui, a proposta del ministre de Treball i Immigració, el Pla Estratègic de Ciutadania i Integració 2011-2014 que té com a principal objectiu enfortir la cohesió social, en un nou context migratori caracteritzat per la reducció de fluxos d'entrada d'immigrants. El Pla Estratègic de Ciutadania i Integració 2011-2014 entén la integració com un procés d'adaptació mútua, i dissenya una política basada en accions que es dirigeixen a tots els ciutadans, tant immigrants com autòctons. El Pla ve avalat per un procés d'elaboració basat en el consens i en la participació de tots els actors implicats en la gestió de la integració. Per més informació: Ministeri de Treball i Immigració. El Consell de Ministres ha aprovat en la reunió d'avui, a proposta del ministre de Treball i Immigració, el Pla Estratègic de Ciutadania i Integració 2011-2014 que té com a principal objectiu enfortir la cohesió social, en un nou ontecto migratori caracteritzat per la reducció de fluxos d'entrada d'immigrants. El Pla Estratègic de Ciutadania i Integració 2011-2014 entén la integració com un procés d'adaptació mútua, i dissenya una política basada en accions que es dirigeixen a tots els ciutadans, tant immigrants com autòctons. El Pla ve avalat per un procés d'elaboració basat en el consens i en la participació de tots els actors implicats en la gestió de la integració. Per més informació: Ministeri de Treball i Immigració. El Consell de Ministres ha aprovat en la reunió d'avui, a proposta del ministre de Treball i Immigració, el Pla Estratègic de Ciutadania i Integració 2011-2014 que té com a principal objectiu enfortir la cohesió social, en un nou ontecto migratori caracteritzat per la reducció de fluxos d'entrada d'immigrants. El Pla Estratègic de Ciutadania i Integració 2011-2014 entén la integració com un procés d'adaptació mútua, i dissenya una política basada en accions que es dirigeixen a tots els ciutadans, tant immigrants com autòctons. El Pla ve avalat per un procés d'elaboració basat en el consens i en la participació de tots els actors implicats en la gestió de la integració. Per més informació: Ministeri de Treball i Immigració.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies