Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[22-08-2011] Font: []
Titular
La immigració a Espanya: permanència i equilibri entre comunitaris i extracomunitaris

Descripció
L'equilibri entre ciutadans comunitaris i extracomunitaris, la consolidació dels principals països d'origen i la reducció de les autoritzacions de caràcter temporal són algunes de les conclusions més destacades de l'informe estadístic "Estrangers residents a Espanya. Principals resultats" del segon trimestre de 2011. En el segon trimestre de 2011, el nombre de ciutadans estrangers extracomunitaris que resideixen a Espanya és de 2.667.935 (51,86% del total d'estrangers residents a Espanya), i els comunitaris arriben als 2.476.344 (48,14%) . Marroc, Equador i Colòmbia encapçalen la llista de nacionalitats del règim general, mentre Romania, Reina Unit i Itàlia són les primeres pel que fa al Règim Comunitari. El nombre d'estrangers pertanyents al Règim General que resideix a Catalunya és de 760.808. Queda confirmat el predomini de les autoritzacions de llarga durada, amb un total de 1.738.906. Es consolida així, la permanència i la regularitat com a principal característica de la Immigració a Espanya. Per més informació: Ministeri de Treball i Immigració.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies