Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[06-07-2011] Font: [Observatori del Treball i Model Productiu ]
Titular
Cleries afirma que el Govern està complint allò que diu el Pacte Nacional d'immigració: "Donar valor a l'esforç d'integració que fan les persones nouvingudes"

Descripció
El conseller de Benestar Social i Família destaca l'estreta col·laboració entre ajuntaments i Generalitat en l'elaboració dels certificats d'integració i adequació de l'habitatge. El conseller ha destacat també quin és el procediment a seguir per aconseguir els certificats per parte de les persones nouvingudes.Aquestes persones han de presentar la sol·licitud al seu ajuntament, que emetrà el seu informe a través de l’Extranet de les Administracions Catalanes (EACAT), una plataforma electrònica que agilitza la tramitació d’expedients entre les diferents administracions del nostre país. Posteriorment, la Generalitat emetrà el seu informe favorable o desfavorable que notificarà a la persona interessada amb còpia a l’oficina d’estrangers del Govern espanyol, competent per a la resolució del procediment principal de reagrupament familiar, arrelament social i renovació d’autorització de residència temporal. Per tal de conèixer el circuit, el model de sol·licitud i resoldre els dubtes que puguin sorgir, s’han previst sessions formatives per a tècnics arreu del territori. El conseller Cleries ha afirmat que la previsió és haver d’elaborar uns 50.000 informes anuals.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies