Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[01-06-2011] Font: []
Titular
Nou cicle migratori a Espanya: es consoliden les tendències de 2010

Descripció
En el primer trimestre del 2011, la proporció de ciutadans comunitaris és del 48,18%, enfront dels no comunitaris que se situa en el 51,82%. En sis províncies espanyoles es concentra la meitat dels estrangers que pertanyen al règim comunitari: Madrid, Barcelona, Alacant, València, Màlaga i Balears, cadascuna d'elles amb més de 100.000 residents estrangers. D'altra banda, el nombre d'autoritzacions de residència dels no comunitaris ha experimentat un augment de 95.383 ciutadans respecte del trimestre anterior, a causa en la seva pràctica majoria a les renovacions d'autoritzacions de residència. Els estrangers residents nacionals al Marroc, Equador i Colòmbia sumen el 53% d'estrangers amb targeta de residència en vigor. El nombre d'estrangers no comunitaris residents a Catalunya és de 741.355, dels quals més de mig milió resideix a la província de Barcelona, gairebé el 20% del total nacional. Hi ha un clar predomini de les autoritzacions de llarga durada, amb un total de 1.676.791, el que suposa el 64% del total, el que consolida la permanència i la regularitat de la immigració a Espanya. Per a més informació: Ministeri de Treball i Afers Socials.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies