Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[06-05-2011] Font: []
Titular
Anna Terrón valora el paper protagonista de la dona en la immigració

Descripció
La secretària d'Estat d'Immigració i Emigració, Anna Terrón, ha destacat el paper fonamental que han adquirit les dones en la immigració, en l'obertura del fòrum internacional Women's Tribune. "Les dones tenen un nou rol en la immigració: elles han donat un pas endavant i ja juguen el paper principal en aquest terreny ". En la seva intervenció en la sessió inaugural, la secretària d'Estat ha volgut destacar el paper fonamental que exerceixen les dones en la immigració, un àmbit de creixent feminització. De fet, el percentatge de dones estrangeres que resideixen a Espanya (47%) tendeix a equilibrar-se amb el d'homes. Terrón ha explicat que el nou Reglament de la Llei d'Estrangeria, posa especial èmfasi en la protecció de les dones, protegint individualment a les víctimes de les xarxes de traficants de persones i de la violència de gènere. La secretària d'Estat ha explicat que Espanya viu actualment un canvi de cicle migratori, i després d'alguns anys amb una important xifra d'arribades de ciutadans estrangers, en aquests moments pràcticament no es registren entrades. Per a més informació: Ministeri de Treball i Immigració.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies