Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[04-05-2011] Font: []
Titular
Anna Terrón reclama avançar en una política europea comuna en matèria d'immigració

Descripció
La secretària d'Estat d'Immigració i Emigració ha apostat per protegir l'espai de lliure circulació europeu i per avançar en una política d'immigració europea que parli de gestió de fluxos i integració, en una trobada sobre immigració a Brussel.les. A Brussel.les, Anna Terrón ha recordat que la Unió Europea és un projecte basat en la convivència en la diversitat, i que cal apostar pel diàleg migratori amb els països d'origen i trànsit, cosa que està a l'agenda comunitària des de 2005 . Es tracta de concertar acords internacionals globals que regulin des de la readmissió d'estrangers en situació irregular a la millora dels sistemes de cotnrol de fronteres dels propis països d'origen.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies