Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[26-04-2011] Font: []
Titular
Espanya presenta un dossier sobre la integració d'immigrants en els països europeus

Descripció
La Secretaria d'Estat d'Immigració i Emigració publica un dossier comparatiu que mostra com es porta a terme la integració d'immigrants en 25 dels estats membres de la Unió Europea i Noruega. Del document s'infereix que la integració positiva de la població immigrant beneficia la cohesió social tant en termes culturals com econòmics. En el nou dossier s'expliciten les polítiques de cada país relacionades amb el capital humà: adquisició de la llengua, programes de formació i mediació, i reconeixement de qualificacions. En el cas d'Espanya, l'informe posa de manifest la rellevància dels instruments de cooperació entre els diferents nivells de l'Administració en matèria de inmigrción, atès que l'aplicació de les polítiques d'integració es porta a terme bàsicament a nivell autonòmic i local.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies