Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[14-04-2011] Font: []
Titular
Anna Terron presideix el ple del Fòrum per la Integració Social dels Immigrants

Descripció
La secretària d'Estat d'Immigració i Emigració, Anna Terrón, ha presidit el ple del Fòrum per la Integració Social dels Immigrants. En el ple Anna Terrón ha desgranat com s'han incorporat les recomanacions que el fòrum va presentar en el seu dictamen sobre l'esborrany del Reglament de la Llei d'Estrangeria. A més ha assenyalat que tots els informes sobre aquest text que la Secretaria d'Estat ha rebut de diferents organitzacions i associacions, s'han analitzat amb "deteniment". D'altra banda, Anna Terrón també ha presentat les línies generals que marcaran les accions de l'Executiu en matèria d'integració, recordant que es tracta "d'un dels elements prioritaris d'una política d'immigració integral ". En aquest context, ha destacat el nou Pla Estratègic de Ciutadania i Integració, que està previst que es presenti en breu i que haurà de governar la integració fins a l'any 2014. El Pla Estratègic es basarà en quatre eixos bàsics: garantir la igualtat de drets, deures i oportunitats, promoure l'educació, l'ocupació i la participació; afavorir la cooperació i el diàleg, i enfortir la cohesió social en una societat diversa. Per a més informació: Ministeri de Treball i Immigració.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies