Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[14-03-2011] Font: []
Titular
El Govern formalitzarà els criteris de distribució del Fons de Suport a l'acollida i a la integració dels immigrants

Descripció
El Consell de Ministres ha acordat formalitzar els objectius i la distribució del crèdit pressupostari de 66,6 milions d'euros del Fons de Suport a l'acolliment i la integració dels immigrants, així com el reforç educatiu dels mateixos. Amb aquesta dotació pressupostària, es pretén finançar les actuacions que realitzen les comunitats autònomes per fomentar el desenvolupament de polítiques d'integració de les persones immigrants. En l'actualitat, encara que ha disminuït l'increment de la població immigrant, en matèria d'integració, segueix sent necessària la col.laboració entre les diferents administracions públiques per garantir la cohesió social i l'equiparació de drets i obligacions de la població immigrant i autòctona. Pel que fa als criteris de distribució, la quantia total que es distribueix entre les comunitats autònomes es realitza en tres partides: -39.637.824 euros per a "Acollida i Integració". -26.425.216 euros per a "Reforç Educatiu" -536.960 euros per "Atenció a menors estrangers no acompanyats" desplaçats des de Canàries.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies