Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : NOTÍCIES : DETALL NOTÍCIA
Aquí pot veure el detall de la notícia:

[18-02-2010] Font: []
Titular
Consol Rumí: "Espanya està en transició cap a un segon cicle migratori de menors accessos i un perfil laboral més equilibrat"

Descripció
La secretària d'Estat d'Immigració i Emigració, Consol Rumí, va assegurar avui que Espanya està "en transició cap a un segon cicle definit per un volum considerablement menor quant als accessos i un perfil molt més equilibrat de les característiques professionals i laborals de la nova població immigrant". Consol Rumí, que va fer aquesta afirmació en la conferència impartida en el Club Segle XXI sota el títol "La immigració en un nou cicle", va afegir la dada que l'any 2009 ha conclòs amb un 7 per cent d'increment de la població estrangera resident en Espanya, el volum de creixement migratori més baix dels últims 18 anys. Per a més informació www.mtin.es.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies