Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[13-10-2009]
Titular
OFERTA FORMATIVA PER A FAMILIARS REAGRUPATS

Descripció
La Secretària per a l'Inmigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya ha concedit a l'entitat GATS (Grups Associats pel Treball Sociocultural) el desenvolupament del "PLA DE REAGRUPAMENT I TREBALL (PRT). Formació i Inserció Laboral de Persones amb Aurorització de Residència per reagrupament Familiar com AJUDANTS DE CUINA". S'adjunta document. Ja que l'esmentada Entitat es troba actualment en el procés de selecció de l'alumnat (persones reagrupades, de 16 a 45 anys) que desitgin realitzar un període de formació, i treball en pràctiques (amb la possibilitat d'inserció laboral), des d'aquesta Oficina d'Estrangers s'ha cregut convenient difondre entre els usuaris d'inforprof aquesta informació ja que pot resultar especialment interessant per als destinataris de l'acció formativa: ciutadans estrangers reagrupats residents en Espanya.

Fitxer
Descarregar


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies