Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[20-04-2007]
Titular
Nou model de sol·licitud (full 121) per a ciutadans de Bulgària i Romania (període transitori).

Descripció
L'Oficina d'Estrangers de Barcelona, ha enviat el nou model de desistiment de sol•licitud d'autorització de residència temporal i treball per compte d'altri inicial i sol•licitud de modificació de la situació de residència a la de residència i treball per compte aliena, per a ciutadans de Bulgària i Romania (període transitori). La sol·licitud podrà presentar-se (per l’empresari o representant legal de l’empresa quan estigui constituïda com a persona jurídica) quan existeixi a favor d’un ciutadà búlgar o romanès un expedient d’autorització de residència i treball per compte d’altri inicial, que es trobi en tràmit, si el treballador ja es troba a Espanya, i ha obtingut l’oportú certificat de registre com a ciutadà de la Unió Europea resident a Espanya.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies