Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[12-01-2016]
Titular
S'ha publicat el Catàleg d'ocupacions de difícil cobertura per al primer trimestre de 2016

Descripció
S'ha publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat, núm. 311, de data 29 de desembre de 2015, la Resolució de 2 de desembre, del Servei Públic d'Ocupació Estatal, per la qual es publica el Catàleg d'ocupacions de difícil cobertura per al primer trimestre de 2016. Aquest Catàleg conté aquelles ocupacions on les empreses tenen dificultats per cobrir aquests llocs de treball vacants. D'aquesta forma es facilita la tramitació de l'autorització per residir i treballar dirigida a l'estranger quan es qualifiqui una ocupació com de difícil cobertura. En el cas que l'oferta estigui inclosa al catàleg, s'exonerarà a l'ocupador de dirigir-se a l'oficina pública d'ocupació per comprovar si existeixen treballadors disponibles en l'ocupació sol·licitada i, si escau, obtenir certificat negatiu. D'aquesta forma, podrà iniciar directament la tramitació davant la Delegació del Govern o del Servei Públic d'ocupació de les comunitats autònomes que tinguin traspassada aquesta competència. En el cas de Catalunya les oficines de treball de la Generalitat que s'hagin designat a aquest efecte. Aquest Catàleg s'elabora amb periodicitat trimestral pel Servei Públic d'Ocupació Estatal d'acord amb la informació subministrada pels Serveis Públics d'Ocupació de les Comunitats Autònomes, prèvia consulta amb la Comissió Laboral Tripartida d'Immigració. A Catalunya la proposta de catàleg s'elabora en la Comissió d'Immigració del Servei d’Ocupació de Catalunya, amb la participació de Foment del Treball Nacional, juntament amb la resta d'agents socials i l'Administració. Cal destacar la progressiva disminució de la xifra total del catàleg en qüestió donada la conjuntura econòmica actual. A continuació adjuntem el catàleg per al primer trimestre de 2016, i que per a Catalunya específicament no conté cap ocupació. Com es pot comprovar, ja en catàlegs anteriors, s'ha canviat el format separant del llistat general les ocupacions aprovades per acord amb la Secretària d'Estat per a l'esport i les aprovades per acord amb els agents socials en el sector de la marina mercant.

Enllaç
https://www.boe.es/boe/dias/2015/12/29/pdfs/BOE-A-2015-14237.pdf


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies