Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[07-09-2015]
Titular
El Govern de la Generalitat, institucions i entitats acorden la creació d’un comitè operatiu per facilitar l’acollida de refugiats a Catalunya.

Descripció
El Govern de la Generalitat, institucions i entitats acorden la creació d’un Comitè Operatiu per facilitar l’acollida i atenció de les persones refugiades que arribin a Catalunya. Aquest comitè es reunirà de manera continuada i començarà a treballar dilluns que ve, quan es preveu que es conegui millor el contingent de refugiats que arribaran. L’objectiu del comitè és donar tot “el suport necessari des de la perspectiva dels ens locals per poder dur a terme accions d’acollida de la millora manera possible”. Podeu trobar més informació del Comitè Operatiu a la pàgina web del Departament de Benestar Social i Família o al web de la Direcció General per a la Immigració.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies