Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[27-02-2014]
Titular
Directiva del Parlament Europeu i del Consell sobre les condicions d'entrada i estada de nacionals de tercers països per a fins laborals com a treballadors temporers.

Descripció
La nova Directiva harmonitza les condicions d'entrada i residència, així com els drets dels treballadors de temporada durant la seva estada a la Unió Europea, per tal d'evitar la seva explotació econòmica i social. Segons la Directiva, són treballadors de temporada aquells que conservin la seva residència principal en un tercer país, però romanguin temporalment de manera legal en el territori d'un Estat membre per realitzar una activitat subjecta al ritme estacional, com per exemple en l'agricultura o el turisme. Els Estats membres establiran un període màxim d'estada dels treballadors temporers que no serà inferior a cinc mesos ni superior a nou mesos dins de qualsevol període de dotze mesos.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies