Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[23-11-2009]
Titular
JORNADA 10.12.2009: LES POLÍTIQUES I LES NOVETATS LEGISLATIVES EN L'ÀMBIT DE LA IMMIGRACIÓ

Descripció
La gestió del fenomen immigratori està immers en un permanent procés de canvi, amb rellevants modificacions normatives, algunes de recent aprovació, i d’altres que es troben en procés de tramitació parlamentaria. En aquest sentit, des de Foment del Treball hem considerat oportú abordar en aquesta jornada el recent traspàs de competències al SOC en matèria d’immigració, amb especial atenció a la gestió de la primera autorització de treball, la futura Llei d’Acollida de les persones immigrades i retornades a Catalunya, o la imminent Reforma de la Llei d’Estrangeria, entre d’altres matèries que afecten directament a empreses i treballadors Properament els facilitarem el programa de la jornada que es celebrará a la nostra seu.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies