Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[03-02-2009]
Titular
Oficina d'Estrangers : Digitalització sol·licituds/documents.

Descripció
Des del Departament d'Atenció a Professionals i Associacions de l'Oficina d'Estrangers ens comuniquen el següent: Des de l'1 de febrer s'ha iniciat un procés de digitalització totes les sol·licituds que es presenten a l'Oficina del carrer Múrcia 42. Igualment, es digitalitzarà, en una segona fase, tota la documentació que es presenti en relació amb qualsevol expedient en el qual consti com a data d'entrada el dia 1 de febrer o posterior. Per aquest motiu, preguem transmetin a seus col·legiats/associats la present informació i concretament que per facilitar aquest procediment (que beneficiarà a tots) és necessari que: Els formularis de sol·licitud que es presentin en aquesta Oficina estiguin omplerts a màquina o PC. Que la documentació que s'adjunti als esmentats formularis s'aporti sense grapar, així com que les fotocòpies no es presentin retallades.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies