Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[05-10-2007]
Titular
Modificació dels Fulls Informatius 16, 18 i 87

Descripció
Al full informatiu 16 s'ha renumerat l'ordre de la documentació a aportar, per distingir amb major claredat entre la documentació a presentar referida a l'empresa que desplaça al treballador, i, d'altra banda, la documentació a aportar referida a l'empresa destinatària de la prestació de serveis. Els tres tràmits esmentats es realitzaran des del dia de la data en el Departament de Residències Laborals-I, Marquès d'Argentera núm. 4. En tots els casos, la presentació de la sol•licitud requerirà obtenir prèviament cita a través de correu electrònic, a la adreça de nova creació següent: citaept_oue.barcelona@map.es Se suprimeix el FULL 71 (model de petició de cita|citació per fax) que es utilitzava fins i tot la data per a sol•licitud de cita|citació per a aquests tràmits.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies