Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[17-12-2013]
Titular
Dia Internacional del Migrant. Declaració institucional amb motiu del Dia Internacional del Migrant

Descripció
El 4 de desembre de l'any 2000 les Nacions Unides van declarar el 18 de desembre Dia Internacional del Migrant i van invitar els Estats membres i les organitzacions a commemorar-lo. L'any 2006 l'Assemblea General, en un Diàleg d'alt nivel sobre immigració internacional i desenvolupament, va reafirmar el missatge que la migració internacional és un fenomen en augment que pot contribuir de forma positiva al desenvolupament dels països d'origen i els països de destí, sempre que s'hi doni suport amb politíques adecuades. També va acordar que el respecte als drets humans i les llibertats fonamentals de tots els immigrants és fonamental per recollir els beneficis d'aquestes migracions. I, finalment, que és necessari enfortir la cooperación internacional en matèria de migració internacional a nivel bilateral, regional i global. Per a més información: Generalitat de Catalunya.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies