Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[07-10-2013]
Titular
El pressupost de la Secretaria General d'Immigració i Emigració puja a 139.884.840 euros el 2014

Descripció
Les accions a favor dels emigrants, comptaran el 2014 amb una dotació de 75,17 milions d'euros. Aquesta quantia inclou com a partides de major rellevància , entre altres, les següents accions a favor dels emigrants i immigrants : - La destinada a les prestacions per raó de necessitat pels espanyols residents a l'exterior que tinguin més de 65 anys d'edat o estiguin incapacitats per al treball i es troben en una situació de necessitat per no tenir rendes o ingressos suficients per cobrir les seves necessitats bàsiques. - La destinada al pagament de pensions de vellesa per als espanyols que retornin a Espanya de qualsevol país on estigui implantada aquesta prestació per raó de necessitat i acreditin insuficiència de recursos , fins que tinguin dret a una pensió no contributiva del sistema espanyol de Seguretat Social . - Partides destinades a subvencionar en règim de concurrència competitiva actuacions d'entitats i ONG, en l'àrea d'integració dels immigrants , sol·licitants d'asil i altres persones amb protecció internacional . - El manteniment dels sistemes de protecció a favor de refugiats , sol·licitants d'asil i beneficiaris de protecció internacional . - La protecció i l'empara als menors estrangers no acompanyats . - Els ajuts per facilitar el retorn voluntari dels immigrants als seus països d'origen . - Ordenació de fluxos migratoris laborals . Per a més informació : Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social .


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies