Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[15-10-2013]
Titular
Marina del Corral afirma que és necessari aprofundir en l estudi de la gestió de la diversitat en les organitzacions

Descripció
La secretària general d'Immigració i Emigració , Marina del Corral , ha anunciat avui a Barcelona en l'acte d'inauguració del projecte sobre Gestió de la Diversitat a la Petita i Mitjana Empresa ( GESDIMEP ) , que "cal aprofundir en l'estudi de la gestió de la diversitat de persones immigrants i minories ètniques en les organitzacions " . El projecte sobre Gestió de la Diversitat a la Petita i Mitjana Empresa ha estat desenvolupat per la secretaria general d'Immigració i Emigració , a través de l'Observatori Espanyol del Racisme i la Xenofòbia , en el marc del Programa Europeu Progress Antidiscriminación . A Espanya viuen més de sis milions de persones nascudes fora de les nostres fronteres , i " hem de ser conscients que una correcta gestió de la diversitat cultural que tenim , no només és una obligació legal i moral ", ha declarat la secretària general d'Immigració i Emigració . Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Generalitat Valenciana, la Junta d'Andalusia , la Comunitat de Madrid, la Confederació Espanyola de la Petita i Mitjana Empresa i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies es realitzaran seminaris a Sevilla i València i una Conferència final a Madrid . Per a més informació : Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social .


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies