Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[15-03-2012]
Titular
Impuls de la Comissió Europea per a l'exercici del dret de vot en les eleccions municipals

Descripció
S'ha publicat l'informe de la Comissio Europea sobre l'aplicació de la Directiva 94/80/CE, la qual fixa les modalitats de l'exercici del dret de sufragi actiu i passiu en les eleccions municipals per part dels ciutadans de la Unió Europea residents en un Estat membre del qual no siguin nacionals. La Comissió alerta que la participació activa dels no nacionals de la Unió Europea que participen en la vida democràtica a nivell local és baixa. I considera que per solucionar aquesta desafecció política convé supervisar la correcta transposició de la Directiva 94/80/CE per ajudar els Estats membres a adoptar les mesures necessàries per garantir el ple exercici dels drets electorals i eliminar els obstacles que traven el dret a una informació oportuna i adequada sobre aquests drets.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies