Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[30-09-2011]
Titular
Tercer Premi del Consell Municipal d'Immigración de Barcelona

Descripció
L'Ajuntament de Barcelona té com a òrgan principal de participació i consulta de les associacions d'immigrants a la ciutat el Consell Municipal d'Immigració. Un dels objectius del Pla de treball del Consell ha estat reconèixer a través d'un premi la feina duta a terme per una entitat, un projecte o una persona en l'àmbit de la immigració. En la convocatòria d'aquest 2011 es premiarà el treball portat a terme amb el sector de les dones immigrades. Les candidatures es podràn formalitzar en el termini establert de l'1 al 31 d'octubre. Es disposa de informació en el següent enllaç: http://www.bcn.cat/novaciutadania/arees/ca/consell_municipal/Premi_Municipal_Immigracio_de_Barcelona.html S'adjunten bases del premi.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies