Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[25-09-2007]
Titular
Resolucions enviades i tornades a l'Oficina.

Descripció
Amb motiu dels serveis extraordinaris realitzats en la instrucció/resolució de residències laborals inicials compte aliè, s'ha produït un considerable increment de les resolucions enviades i tornades a l'Oficina. Per aquest motiu, i per tal de facilitar al màxim el lliurament als interessats de les cartes tornades que contenen les corresponents resolucions, s'ha acordat que provisionalment les cartes tornades inicials es lliuraran a la Sala B en horari: De dilluns a dijous, de 15, 30 h a 17, 30 h. El lliurament en Sala B començarà el dijous 29/setembre/2007. Els duplicats de resolucions d'inicials, és a dir, resolucions extraviades o que no consten notificades al subjecte legitimat, però no han estat tornades a la nostra Oficina, es continuaran lliurant en la 1a planta de l'OUE. No canvia el procediment i requisits per al lliurament tant de cartes tornades, com de duplicats.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies