Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[10-03-2011]
Titular
Anna Terrón exposa l'esborrany del Reglament d'Estrangeria al Congrés dels Diputats

Descripció
La secretària d'Estat d'Immigració i Emigració, Anna Terrón, va comparèixer ahir a la Comissió de Treball i Immigració del Congrés dels Diputats per presentar l'esborrany del Reglament d'Estrangeria. Anna Terrón ha destacat que el Reglament d'Estrangeria és un instrument que vol "donar respostes àgils i eficaces als reptes actuals del nou context migratori". El text consolida un model, basat en la regularitat i vinculat a la situació actual d'ocupació. El Reglament ofereix més estabilitat als contractes entre empresaris i persones estrangeres, per evitar possibles contractacions de conveniència. Durant la seva compareixença, Anna Terrón va parlar dels plans de barris, projectes pilots que l'any passat es van desenvolupar a Andalusia i que el 2011 s'implementaran en concomitant ciutats catalanes. A més, la secretària d'Estat es va referir als Programes de Retorn, als que ja s'han acollit prop de 30.000 estrangers que volen tornar al seu país d'origen.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies