Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[02-02-2011]
Titular
NOTA INFORMATIVA-OBSERVATORI DEL TREBALL

Descripció
Gener de 2011 registra a Catalunya 135.771 persones aturades d'origen estranger, l'equivalent al 23% del total d'aturats /ades residents a Catalunya. En comparació amb el mes anterior, ha aumentat l'atur estranger en un 3'4%. Respecte de l'any anterior, el nombre d'aturats/ades estrangers seguiex essent superior tot i que el seu ritme de creixement (5,9%)cada vegada és més moderat.En el conjunt de l'Estat, l'augment intermensual de l'atur estranger (2'2%) ha estat menys intens que a Catalunya, mentre que interanualment, el ritme creixent ha estat pràcticament idèntic (6%). Pel que fa als sectors d'activitat, sobresurt l'increment de l'atur als serveis (4'6%) i a certa distància la indústria (2'1%).

Fitxer
Descarregar


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies