Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[08-02-2011]
Titular
El Govern presenta l'esborrany del Reglament d'Estrangeria

Descripció
La secretària d'Estat d'Immigració i Emigració, Anna Terrón, ha presentat avui a Madrid el projecte del nou Reglament d'estrangeria. El futur reglament permetrà donar resposta als nous reptes plantejats pel canvi de cicle migratori. El Reglament perfecciona els mecanismes de gestió previstos i posa el major èmfasi en la integració i l'enfortiment de la cohesió social. El nou Reglament, en paraules de la secretària d'Estat, "consolida un model basat en la cultura de la regularitat i vinculat al mercat de treball". El text del nou Reglament inicia avui el tràmit d'audiència pública. Abans de la seva aprovació, serà objecte de treball a la Mesa de Diàleg Social, i serà analitzat pel Fòrum per la Integració Social dels Immigrants, la Conferència Sectorial d'Immigració i la Comissió Laboral Tripartita d'Immigració entre d'altres. Posteriorment, seguirà els tràmits preceptius de consulta i informe fins a la seva aprovació definitiva pel Consell de Ministres. Terrón ha recordat que la política d'immigració del Govern té com a pilars bàsics la (1) regulació dels fluxos migratoris, vinculant-los a la realitat del mercat laboral, el (2) reforç de la lluita contra la immigració irregular, i el (3) enfortiment de les polítiques d'immigració. Els principis que guien la reforma del reglament són la consolidació d'un model basat en la regularitat i la vinculació al mercat de treball, la integració i la igualtat de drets i deures, i l'enfortiment de la col.laboració amb les administracions locals i autonòmiques, proporcionat major rigor, transparència i objectivitat en els procediments amb la finalitat d'enfortir la cohesió social. Per a més informació: Ministeri de Treball i Immigració.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies