Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[08-02-2011]
Titular
"Cerca del tràmit", una nova eina que facilitarà la identificació del tràmit d'Estrangeria

Descripció
Des de febrer de 2011 la pàgina web d'Estrangeria del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya incorpora un nou aplicatiu, "Cerca del tràmit", que ha substituït als anteriors "Taula resum de tràmits" i "Identifiqueu el vostre tràmit". Aquesta nova eina interactiva està dirigida a les persones que no saben quin tipus d'autorització han de sol·licitar. El seu disseny és força senzill i facilita un guiatge en base a unes poques preguntes i respostes preestablertes que permeten, entre d'altres, identificar el tràmit que correspon en cada cas, accedir a la informació completa sobre el tràmit, enllaçar amb la pàgina web de pagament de la taxa de residència, etc. Per a més informació: Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies