Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[29-06-2007]
Titular
Modificació dels fulls informatius de l'OUE de Barcelona núms.: 41,48 i 52 (àmbit de comunitaris/estudiants)

Descripció
Fulls 48 i 41: targeta de residència de familiar no comunitari de ciutadà de la Unió i targeta de residència permanent de familiar no comunitari de ciutadà de la Unió. S'ha modificat el punt núm. 4.a): forma d'acreditació del vincle de parentiu entre cònjuges estrangers de la (antiga) nota 48. El mateix amb el punt 5.a) del full 41. Full informatiu núm. 52: autorització de treball per a estudiants (inicial). S'han suprimit els punts 10, 11 i 12 de l'anterior full informatiu que es corresponien amb documentació de l'empresa, documentació de la que es prescindeix en aquest concret tràmit donat l'abast i característiques (destinataris) d'aquesta autorització de treball, i per tal de simplificar la documentació requerida.

Fitxer
Descarregar


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies