Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[30-03-2010]
Titular
PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS PER A LA RENOVACIÓ D’AUTORITZACIONS DE RESIDÈNCIA A ESTRANGERS

Descripció
A fi de facilitar la presentació de sol·licituds de renovació de les autoritzacions de residència que caducaran enguany (unes 160.000), agilitar la tramitació i minimitzar els temps d’espera dels qui presentin dites sol·licituds, la Subdelegació del Govern a Barcelona obrirà el proper dia 6 d’abril, una oficina al carrer Marquesa, número 12 de Barcelona, en la qual es realitzaran els tràmits de renovació amb caràcter preferent. La sol·licitud de renovació s’haurà d’acompanyar del justificant del pagament de la taxa corresponent. A més d’aquesta oficina, els tràmits es podran realitzar a les oficines d’estrangers i a les oficines de registre i atenció al ciutadà de la Subdelegació del Govern, als llocs i als horaris que s’indiquen al full informatiu que s’adjunta. Alternativament, les sol·licituds de renovació també es podran presentar en qualsevol altre registre de l’Administració General de l’Estat, de l’Administració Autonòmica o dels Ajuntament que hagin subscrit un conveni a l’efecte.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies