Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[16-03-2010]
Titular
El Govern signa un acord amb els consolats estrangers a Catalunya per a facilitar la integració de persones nouvingudes

Descripció
El Departament d’Acció Social i Ciutadania ha arribat a un acord de col·laboració amb 12 consolats amb seu a Barcelona, amb l’objectiu de facilitar material destinat a millorar la difusió, la informació i la derivació, si s’escau, relacionada amb les polítiques d’acollida i d’integració de les persones immigrades que arriben a Catalunya, amb una consideració especial als drets de les nouvingudes. La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada per viceconsellera d’Afers exteriors i Cooperació, Roser Clavell, la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Marta Selva, i pel secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, ha presidit l’acte de signatura en què també hi han participat els cònsols de Bulgària, Colòmbia, Equador, Filipines, Mèxic, Pakistan, Paraguai, Perú, República de Polònia, República Dominicana, Senegal i Uruguai. Per a més informació consulteu la pàgina web del Departament d'Acció Social i Ciutadania.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies