Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Tancar Més informació
   SERVEIS
   ACTUALITAT : INFORMACIÓ : DETALL INFORMACIÓ
Aquí pot veure el detall de la informació:

[07-02-2011]
Titular
Gestió col.lectiva de contractacions en origen pel 2011

Descripció
El BOE de 30 de desembre de 2010, va publicar l'Ordre TIN/3364/2010, de 28 de desembre, per la qual es regula la Gestió Col.lectiva de contractacions en origen per a 2011. La nova redacció de l'article 39 introduït per la Llei Orgànica 2/ 2009, de 11 de desembre, faculta el Ministeri de Treball i Immigració per aprovar una previsió anual de les ocupacions i, si s'escau, de les xifres previstes de llocs de treball que es puguin cobrir a través de la gestió col.lectiva de contractacions en origen en un període determinat als quals només tindran accés els treballadors estrangers que no es trobin o resideixin a Espanya. El Ministeri de Treball i Immigració, tenint en compte la situació nacional d'ocupació mitjançant la informació subministrada pel Servei Públic Estatal i les respectives propostes de les comunitats autònomes, prèvia consulta de la Comissió Laboral Tripartita d'Immigració, ha aprovat per l'esmentada Ordre els diversos procediments per a la gestió col.lectiva de contractacions en origen de treballadors estrangers no comunitaris per a 2011. Ara bé, per a la Comunitat Autònoma de Catalunya no està previst un nombre de llocs de treball o ocupacions per a l'any 2011. Per aquest motiu, i tenint en compte que podria haver alguna empresa amb centre de treball a Catalunya que necessités gestionar un procés de selecció en origen, s'han donat instruccions a les oficines de treball per si es donés aquest supòsit i per no deixar desateses a les empreses, perquè les mateixes puguin tramitar la seva oferta davant l'oficina de treball corresponent. Si de la gestió no es procedeix a cobrir totalment o parcialment els llocs de treball oferts, es farà una sol.licitud des del Servei d'Ocupació de Catalunya al Ministeri de Treball i Immigració justificant la necessitat de ser gestionats en origen. Un cop es tingui l'autorització, el procediment serà l'utilitzat fins ara.


Premi aquí per tornar al llistat.

© Copyright 2007 Servei d'Assessorament a Empreses en Materia d'Immigració - 934 841 221 - immigracio@foment.com Política de privacitat Política de cookies